Familien Asmussen

Berte har boet på Hvidegård siden 1964, hvor hendes far Henrik Asmussen lejede

stuehuset til sin familie og sit firma. 


I 1997 købte Berte gården af Lyngby Taarbæk kommune, hvorefter gården i løbet af en 5 års periode gennemgik en gennemgribende renovering  og en tiltrængt modernisering af staldene.


Berte har fået sin grundlæggende hestekendskab hos den legendariske galoptræner Frans Nutz og har senere boet og redet i England i flere perioder.


Sidenhen har Berte dyrket mange af forskellige grene indenfor hestesporten såsom spring, dressur, military, jagt og Pintoavl (se videoen med avlshingsten Jack Daniels nederst til højre).

Fællesnævneren og drivet hos Berte har altid centreret sig omkring naturen og samspillet mellem hest og træner (/rytter).


I de seneste år er det forhindrings-og terrænridning samt kollektive naturoplevelser til hest der har fyldt mest, da Berte satser på TREC-ridning.


Som hobby er Berte også meget engageret i galopsport, og er bl.a. sponsor af efterårets Basnæsløb på Klampenborg Galopbane. Berte er ofte at finde på løbsdage på Københavns Galopbane sammen med familien, hvor de støtter deres lokale bane. 


Berte har også en lidenskab for at få nye videnskabelige ideer og moderne teknologi til at understøtte gode gammeldags dyder, til gavn og glæde for hestesporten.


Bl.a. har Berte, fra arbejdslivet ved siden af hestesporten, en passion for råmælk, og dens gode egenskaber for mennesker og dyr. Megen forskning ha antydet, at rå hoppemælk indeholder enzymer, som kan reducere symptonerne for visse former for kræft (Morphus Chrom), Psoreasis, Multibel Scelerose samt patienter med ledegigt.


Berte er meget interesseret i dette emne, og modtager gerne information på området,  eller ideer til evt. forhandling af rå hoppemælk. Email Berte på team@hvidegaard.netLæs mere om Hvidegård her


Copyright @  Hvidegård v/ Berte Asmussen


Hvidegaardsparken 69A, 2800 Lyngby


mobil: +45 24638037

email: team@hvidegaard.net